јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Статии од авторот С Т

5 начини за попаметно работење

Објавено на Од
Напорното работење може да биде тешко за многумина. Честопати е тешко да се најде слободно време во текот на неделата или пак за викендите и да се престане со размислување за работата. Еве неколку начини кои помагаат во поглед на паметното наспроти напорн...
прочитај повеќе »

Локален SЕО водич: 15 маркетинг техники за промоција на вашиот бизнис online

Објавено на Од
Пуштањето на нов бизнис во употреба online може да биде застрашувачко за било кој сопственик на мал бизнис. За среќа, секој бизнис може да има придобивка од SЕО (оптимизација на интернет пребарувач). Тој може да направи било која мала инвестиција да успее...
прочитај повеќе »

Со квалитетна содржина до повеќе посети на вaшиот сајт

Објавено на Од
Креирање содржина Онлајн конзумирањето на содржини (преку читање,сурфање на интернет,споделување итн.) стана едноставна дневна активност за повеќето секојдневни веб корисници. Ова може да е поврзано со неколку причини, и една голема компонента- растот на ...
прочитај повеќе »

Google го менува Keyword Planner-от со датуми и уреди

Објавено на Од

Длабочината на податоци на клучните зборови кои што се слободни за пребарување варираше во последниве неколку години. Претходната недела, Google AdWords направи неколку подобрувања на алатката за планирање на клучните зборови, што го зголеми бројот на достапни информации и можноста за брзо визуелизирање на истите.

Насочувајќи го главниот фокус на платеното пребарување, некои од измените поврзани со локацијата и проценките излегоа како нерелевантни за оптимализацијата на пребарувачите.

прочитај повеќе »