јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Статии од авторот Alexandar Tasev

Предности на електронската продавница

Објавено на Од

Електронската трговија нуди огромни предности за бизнисите. Големината на еден бизнис на Интернет не е важна. И големите и малите претпријатија го имаат истиот пристап до клиентите.

прочитај повеќе »

Афилиjaтивна мрежа со која се заработува

Објавено на Од
Афилијативната мрежа е еден од најдобрите начини на заработка преку интернет. Овој тип на интернет маркетинг стана многу популарен и неговата популарност расте правопропорционално со растот на електронската трговија во светот. Афилијативниот маркетинг е д...
прочитај повеќе »

Функционалности на интернет продавниците на Трговски центар

Објавено на Од
Овој пост е посветен на карактеристиките и можностите на интернет продавниците кои ги нуди Трговски центар.  Ќе бидат наведени најважните особини, за да се запознаете подетално со овој систем, и да ги насочите вашите идеи и цели кон отварање на една веб п...
прочитај повеќе »

Идеално решение за еден трговец - Интернет продавница

Објавено на Од
Електронската трговија на запад веќе одамна е интегриран дел од живеењето на луѓето. Во Македонија, полека но сигурно, со постојан раст се зголемува купувањето преку интернет. Причината е јасна. Интернетот е одамна наше секојдневие и замислете како би изг...
прочитај повеќе »

еТрговија: Емоциите на купувачите се клучни

Објавено на Од
Овој пост е оргинално објавен на ИНСТАНТ ЕКСПЕРТ блогот. Постојат многу метрики кои се важни во бизнисот на продажба на Интернет: посетеност, позиција во однос на конкуренцијата, комплетност на понуда, итн. Но, едно е најважно: конверзија на посетите. Всу...
прочитај повеќе »

Направете бесплатен вебсајт за 6 минути

Објавено на Од
Oваа статија ја посветуваме на можностите и функционалностите кои ги нуди пакетот за изградба на бесплатен вебсајт на biznis.tc.mk. 1. Промена на логото Логото е една од најважните работи кога е во прашање брендирањето или препознавање на вашиот бренд од ...
прочитај повеќе »

Интернет продавница за поголем приход

Објавено на Од
Пред да почнам да обајаснувам за предностите на една интернет продавница, да се потсетиме како беше во блиското минато. Знаеме дека ниеден бизнис не може да преживее ако не се приспособува на промените со текот на времето. Живееме во ера на технолошки рев...
прочитај повеќе »

7 причини за оптимизација за интернет пребарувачи - СЕО

Објавено на Од
Досега сигурно сте слушнале за оптимизација за пребарувачи или SEO (Search Engine Optimization). И сигурно сте убедени дека SEO работи многу добро за различни видови на онлајн бизниси. Она што најверојатно се прашувате е зошто SEO-то е толку моќно. Токму ...
прочитај повеќе »

Дефиниција на „Вистински СкС“

Објавено на Од
Е-Облак? Што, всушност, е „е-облакот“? Тоа е начин на користење на мрежа на оддалечени компјутерски сервери кои се приклучени на Интернет, за да се чуваат, управуваат и обработуваат податоците. Некои го изедначуваат е-облакот со Интернет, но тоа не е сосе...
прочитај повеќе »

Објавена стратегиска соработка помеѓу Интернет трговија, Инфопроект и Стопанска банка АД - Скопје

Објавено на Од
  Стопанска Банка АД и компаниите Интернет трговија и Инфопроект денеска ја објавија својата стратегиска соработка, во понуда на најсовремена бизнис cloud технологија на клиентите на банката. Со оваа соработка, деловните клиенти на Стопанска банка АД ќе м...
прочитај повеќе »