јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Статии од авторот 555 55

Циклус бесплатни обуки за е-трговија и дигитална стратегија за компании

Објавено на Од
Стопанска банка АД – Скопје во соработка со Трговски центар (tc.mk) организира бесплатни обуки за електронска трговија и дигитална стратегија. Со цел промоција на онлајн купувањето (e-commerce), и информирање за бројните негови придобивки Стопанска банка ...
прочитај повеќе »

Оптимизација на пребарувачи, Дел 7: Употреба на структурирани податоци

Објавено на Од
Ова е седмиот дел на серијата SEO 201 што следи по:     Дел 1: Технички правила Дел 2: Пречки поврзани со пронаоѓањето на содржината (crawling) и нејзино зачувување/индексирање (indexing) Дел 3: Овозможување на кролери (search engine crawlers)  Дел 4: Стр...
прочитај повеќе »

Како да ја зголемите продажбата преку Фејсбук?

Објавено на Од

За повеќето e-commerce брендови, Фејсбукот е сеуште број еден социјална платформа кога станува збор за сообраќај и придобивање на публиката на клиенти и фанови.

прочитај повеќе »

5 чекори за поголема продажба со блог

Објавено на Од

Зголемувањето на популарноста на социјалните медиуми ја зголемува веројатноста за подобра комуникација со поголем број на корисници и потенцијални купувачи.

Социјалните медиуми се корисни за зголемување на свесноста на интерне

прочитај повеќе »