јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Архива на статии од 2014-06

Како до ефективен е-маил маркетинг во е-Трговија [Инфографик]

Објавено на Од
Дали имате е-маил маркетинг стратегија? Праќате ли дневен, неделен или месечен е-билтен? Доколку не, што пропуштате или што добивате? Погледнете го инфографикот. Каков ефект и важност има е-маил маркетингот за е-трговија и каков е целиот процес. ...
прочитај повеќе »

Што можете да постигнете со content маркетинг?

Објавено на Од
Content маркетинг е процесот на привлекување, вклучување и наведување на целната публика преку пишување на квалитетна и релевантна содржина, со намера да изврши некаква цел. Всушност, идејата е вие да понудите некаква информација, водич или решение кое е ...
прочитај повеќе »

Со квалитетен е-билтен до успешен е-маил маркетинг

Објавено на Од
Електронскиот билтен односно newsletter, веќе е стандардно средство за комуникација со корисниците, преку кое можете да се започне со комуникација, предизвикува посакувана акција или да го инволвирате корисникот во вашиот продажен процес. Корисниците кои ...
прочитај повеќе »

Twitter стратегија за мали бизниси

Објавено на Од
Во Македонија Твитер зазема се поголема популарност, за да успеете и да се позционирате на оваа социјална мрежа ви треба добра стратегија. Доста од советите за социјални медиуми се вртат околу збунувачки концепти и за тоа како треба да "слушате" и да се "...
прочитај повеќе »

7 чекори до успешен бизнис за е-трговија

Објавено на Од
Веќе зборувавме за основите елементи на една веб продавница, но што е потребно за успешен бизнис за е трговија во Македонија? Пред да инвестирате во бизнис со е-трговија, потребно е да ги имате на ум следните 7 чекори за успех.   1. Веб страна со модерен ...
прочитај повеќе »

Дали е време за инвестирање во бизнис со е-трговија?

Објавено на Од
Дали некогаш сте се запрашале каков е процесот на започнување на интернет продавница? Размислувате да ги продавате производите од вашата физичка продавница на интернет? Можеби пак имате интернет каталог за вашите производи? Истражувајќи за тоа колку сопст...
прочитај повеќе »