јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Архива на статии од 2010-04

Гратис билети за претстава во МНТ

Објавено на Од
Акцијата со гратис билети за претставата “Жената како воено поле“ на Драмскиот театар се покажа успешна, на наше и на задоволство на добитниците на гратис билетите. Тоа го потврди и 10 минутниот аплауз за бравурозната изведба на Ирена Ристиќ и Билјана Дра...
прочитај повеќе »

Истражување за интернет трговија

Објавено на Од
Денеска присуствував на прес конференцијата по повод резултатите на истражувањето на New Moment во областа на интернет трговија. Марјан Забрчанец од New Moment представи статистики кои општо се позитивни и охрабрувачки за пазарот и конкретно за Трговски ц...
прочитај повеќе »

Интернет трговијата излезе од магла

Објавено на Од
При досегашното беспрекорно искуство на интернет трговијата во Македонија, ваквото сеење страв и несигурност во најмала рака представува неодговорно новинарство.
прочитај повеќе »

Заштеди време и пари, купи 2 за 1 билети за театар

Објавено на Од
Интернет купувањето заштедува врме. Купените билети ќе можете да си ги подигнете на касата на Драмски Театар пред почетокот на самата претстава. Интернет купувањето заштедува врме. Купените билети ќе можете да си ги подигнете н
прочитај повеќе »

8 основни елементи за добра веб-продавница

Објавено на Од

За таа цел издвоивме 5 + 3 клучни елементи кои од досегашно наше искуство се покажале како основен предуслов за добро функционирање на една веб-продавница

За таа цел издвоивме 5 + 3 клучни елементи кои од досегашно наше искуство

прочитај повеќе »

[Презентации] Обука: Интернет трговија – предности и можности

Објавено на Од
Материјали од настанот: Обука за интеренет трговија, во организација на Агенцијата за поддршка на претприемништвото на РМ и Сојузот на стопански комори Материјали од настанот: Обука за интеренет трговија, во организација на Аге
прочитај повеќе »

Наградна игра во која сите добиваат

Објавено на Од

Неколку пати ветувавме дека пролетва ќе имаме неколку игри со изненадувања и подароци. Епа, време е.

Неколку пати ветувавме дека пролетва ќе имаме неколку игри со изненадувања и подароци. Епа, време е.

<
прочитај повеќе »