јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Архива на статии од 2010-03

Бесплатна обука „Интернет трговија - предности и можности“

Објавено на Од
Обуката ќе се одржи на 9-ти април во просториите на Машински факултет. Обуката ќе ја спроведат претставници на Трговски центар и НЛБ Тутунска банкаОбуката ќе се одржи на 9-ти април во просториите на Машински факултет. Обуката ќ
прочитај повеќе »

Escrow, неопходна услуга за сигурност на купувачот и продавачот

Објавено на Од

Принципот на посредување подразбира дека продавачот не ги добива парите за производот се додека купувачот не потврди дека го има добиено платениот производ.

Принципот на посредување подразбира дека продавачот не ги

прочитај повеќе »

Новини на Трговски центар од минатата недела

Објавено на Од
Трговски центар како секој сериозен веб систем е во континуиран развој и подобрување. Се надеваме на постепено рафинирање и подобрување на квалитетот на корисничкото искуство, но воведуваме и позначајни и уникатни функционалности во оваа област. Слободно ...
прочитај повеќе »

Социјалните медиуми влијаат врз одлуката за купување

Објавено на Од
Преку социјалните медиуми компаниите можат да остварат трансапарентна комуникација и подигнување на нивото на грижата за своите кориснициПреку социјалните медиуми компаниите можат да остварат трансапарентна комуникација и подиг
прочитај повеќе »

Чекајќи го PayPal

Објавено на Од
Да се надоврзам на написот во Утрински весник „Интернет-купувањето голем царински грев“ и на реакцијата на Panta Rei. Проблемот со царината за нарачки од странство е реален и поплаките се сосема легитимни. Апсурден е соодносот на вредноста на царините за ...
прочитај повеќе »

Видео: Во 3 чекори, купување на ТЦ.мк

Објавено на Од
За подобра прегледност и едноставност направивме промени во купувањето и плаќањето. Процесот повторно е едноставен, но сега изгледа по организирано и поубаво.За подобра прегледност и едноставност направивме промени во купувањет
прочитај повеќе »

Онлајн купување во вистинскиот живот

Објавено на Од

Онлајн купувањето со изненадувачка леснотија и ефикасност ни помага во секојдневните ситуации. Мене ми текна да набројам неколку ситуации.

Онлајн купувањето со изненадувачка леснотија и ефикасност ни помага во секој

прочитај повеќе »

8 препораки за безбедно купување на Интернет

Објавено на Од

Препораки кои досега сум ги практикувал а со чие следење би требало да бидете позаштитен или обештетени при евентуални проблеми co нарачките од Интернет.

Препораки кои досега сум ги практикувал а со чие следење би т

прочитај повеќе »