Категории
cart

 

Рекламации

 

      

 Купувачот може да отвори официјална рекламација во рок од 5 дена од испорачувањето на производот.

Повеќе >>

 

      

   Целосно враќање на средствата доколку ви е испорачан различен производ од наведениот или оштетен производ . 

Повеќе >>

 

         Прв чекор

Имате проблем со нарачката? Контактирајте го трговецот.

Доколку не ви е доставена нарачката, прво контактирајте со трговецот. Дајте му можност да ја исправи грешката.

Трговецот е должен да направи се што треба за да се реши вашиот проблем.                                                    

 

       Втор чекор

Известете ja корисничката подршка на Трговски центар.

Доколку не можете да се договорите со трговецот, тогаш контактирајте го Трговски Центар.

Достапни сме на мејл: info@tc.mk, телефон: 02/ 3224-784 од 09:00 до 17:00 ч.                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                       

        Трет чекор

Ние интервенираме кај трговецот со цел да се најде најбрзо решение.

Ќе комуницираме истовремено и со трговецот и со Вас за да ве известуваме за евентуални промени.

Ќе бидете заштитени, бидејќи ние се грижиме за задоволството на нашите купувачи.                                                                                                   

 

 

Проблемот СА narudžbom? Контактирајте го trgovca.

Доколку е Vam Артиклите nisu stigli ili nisu sukladni opisu, тоа прво себе obratite trgovcu. Pružite општини priliku za ispravak pogreške.

Drugi Чекор

Obavijestite iMall korisničku podršku.

Trgovcem Ukoliko е ne možete dogovoriti rješenje проблематичните контактирајте го iMall. Dostupni SMO na е-mailu podrska@i-mall.hr te na telefonu 01 / 889-0-445 od 09:00 направите 17:00 ч.

Treći Чекор

Mi cemo intervenirati КОД trgovca јас pronaći rješenje.

Komunicirat cemo СА trgovcem јас pomoći Vam riješiti spor. Pružit cemo Vam SVU moguću zaštitu!